Min yndlings gamle klassikker

CPH:DOX er ankommet

Man skulle nok tro, at jeg, som en stor film- og tv-nørd, betragter CPH:DOX som en hellig tid. Men jeg må være ganske ærlig at indrømme, at jeg aldrig har været til det (Hej, jeg hedder Amilie, og jeg er en dårlig filmnørd) og det er sådan en skam. For programmet er altid bugnende fuldt med spændende dokumentarer for alle interesser.

Som det ses, er programmet delt op i 9 kategorier, og så er det ellers bare at vælge. Skal det være dokumentaren om Lance Armstrong efter hans tilståelse eller en film med syvdobbelt vinsmagning? Der er noget for enhver smag! Jeg har derfor LOVET mig selv, at jeg i år simpelthen skal nå til denne fede festival. Også selvom arbejdet fylder meget og jeg pt. er ved at forberede bachelorforsvar. Bare ærligt Sonny-boy – Amalie’s coming.

Jeg vil gerne ind og se “Mademoiselle C” en fortælling om Carine Roitfeld, der gennem et årti dominerede Vouge, og chokbølgerne der fulgte, da hun i 2011 valgte af frasige sig sin post som chefredaktør.

 

Fuck for Forest” fra 2012 handler om en bemærkelsesværdig, velgørende gruppe, der laver amatørporno for at rejse penge til at redde regnskoven.

Rohmer in Paris” der er en kærlighedserklæring til Eric Rohmer, filmbyen Paris og glæden ved at lade sig forføre af film. Eftersom jeg knuselsker Paris, kærlighedsfilm og Eric Rohmer (fransk instruktør), så er dette netop filmen for mig!

Slesvig? Det tror jeg nok, vi tør!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min yndlings gamle klassikker