Godnat #4

Hunger Games: Catching Fire

Skærmbillede 2013-11-11 kl. 13.45.55

Okay, jeg ved godt det muligvis ikke er de sejeste film at være vild med. Men come on! Vi elsker jo alle vores guilty pleasures, og så er der jo ikke nogen grund til at skjule det. Eller, jeg kommer i hvert right out there, og siger, at jeg glæder mig enormt meget til den næste Hunger Games film kommer ud – jeg håber, der er andre derude 🙂

“Hunger Games: Catching Fire” er som sagt fortsættelsen af “Hunger Games” og Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) og Peeta Mellark (Josh Hutcherson) er netop vendt hjem fra det 74. Hunger Games som sejrsherrer, og skal afsted på en sejrsrunde i alle distrikter. Her mærkes det hvorledes de to unge har inspireret folket og at et stort oprør ulmer i overfladen. Derfor indkalder ondskaben selv (Præsidentn Mr. Snow) til et alternativt 75. jubilæum Hunger Games, hvor gamle sejrsherrer indkaldes. Dvs. hver en deltager har vundet Hunger Games, hvilket betyder at de har dræbt før og er klar til at gøre det igen. Banen, hvorpå det foregår, er lavet endnu mere hård og farerne endnu farligere. Hadet til de to unge forelskede er altoverskyggende, og deres udrydelse er livsnødvendigt set fra Snows side, hvilket betyder at Katniss endnu en gang er den afgørende brik i et livsfarligt spil.

Skærmbillede 2013-11-11 kl. 13.35.23

Filmen har Danmarks premiere d. 20. november, og den dag kan ikke komme hurtigt nok ifølge mig. Er der andre, der glæder sig?

Se nogle af de store øjeblikke fra filmen her (obs på at hvis man ikke har læst bogen, så kan noget af det være spoilers) og nyd den fantastiske trailer.

 

Follow me on Bloglovin

2

  • ÅH gud hvor jeg glæder mig til at se den ! 😀 har læst alle bøgerne og skal ind go se den den 22 🙂 weee

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Amalie

      I know, right?! Det bliver awesome – jeg når det lige d. 20 inden jeg skal ud og rejse d. 21. Prioriteterne er på plads!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat #4