Følg med på Bloglovin

Bedre sent end aldrig – Orange is the New Black

Skærmbillede 2013-11-07 kl. 12.23.04

Okay, så det tog mig lidt tid, men som en overspringshandling midt i kreeringen af mit bachelorforsvar, fik jeg endelig taget hul på serien. Og nu kan jeg så ikke stoppe. Typisk!

Til de andre, der heller ikke har fået set den kan jeg fortælle, at serien handler om Piper Chapman (Taylor Shilling), der pga. uvidenhed i sine unge dage (med dertilhørende medvirken til smugling) bliver idømt et års fængsel. Chapman er efterfølgende blevet forlovet (med Jason Biggs, i know, right?!?)  og lever et stille liv med venner, forlovede og familie. Derfor er det noget af en omstilling, da hun pludselig skal tilpasse sig til at være nederst i hierarkiet og leve i fællesskab med hårde nødder og mærkelige (!) typer. Hun bliver desuden indsat sammen med sin ekskæreste, så der er jo lagt i ovnen til intriger og dilemmaer.

Orange2  Orange1

Serien har mange karikerede figurer, og til tider kan det godt blive liiige lovlig meget fx de seksualiserende betjente og hårde betonlesbiske. Men dette opvejes heldigvis af baggrundshistorierne af de forskellige indsatte, således at de karikerede typer får flere dimensioner, og man kan forstå hvorledes de er havnet i deres nuværende situation.

Derudover er mit nye crush fundet i form af den unge, søde fængselsbetjent John Bennett (spillet af den kære Mat McGory), der udgør den ene halvdel af sød flirt i et forbudt miljø. Uhh, han er altså sød, men jeg har bange anelser om at det ikke bliver en sukkersød fortælling. Oh well, better get back to working (host – watching – host).

Follow my blog with Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg med på Bloglovin