I'd like to thank my parents...

Nils Malmros’ virkelighed

Nils Malmros

Forleden, da jeg var hjemme på weekend hos mine forældre, læste jeg i Politiken en meget rørende artikel, omhandlende baggrunden Nils Malmros’ kommende film “Sorg og Glæde”. Filmen er nemlig baseret på den tragiske hændelse, der skete en februarsdag i Malmros’ eget liv. Da hans kone, Signe, i en psykose har dræbt deres 9 måneder gamle datter, Maria. Smerten er ubærlig, men Nils kæmper for at beskytte Signe mod et uforstående retssystem. Dette fordi Nils føler skyld for den situation, som Signe er havnet i.

Signe, nu 63 år gammel, har opfordret Nils til at lave filmen, som hun mener, viser at han er blevet voksen, eftersom mange af hans film har centreret sig omkring folkeskole- og gymnasietid. Hun havde kun ét krav til filmen, og det var at Helle Fagralid skulle portrættere hende, hvilket Malmros’ i Politiken udtrykker fuld tilfredshed med. Jacob Cedergren portrætterer Nils og gør det eftersigende i topklasse. Desuden findes Nicolas Bro, Søren Pilmark, Ida Dwinger, ofl. på rollelisten. Alt i alt en forfærdeligt sørgelig film, som jeg glæder mig enormt til at se!

Som en lille indskydelse kan man pt vinde billetter til den givne film ovre hos “Girls on filmm”. Det kan jeg desværre ikke tilbyde, men har selv været ovre forbi og håber at vinde et par billetter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'd like to thank my parents...