Godnat #9

Uhh, det glæder jeg mig til; December

Hobitten: Dragen Smaugs ødemark| Som en ægte “Ringenes Herre”-fan var jeg også en stor fan af “Hobitten”, der udkom sidste år. Jeg glæder mig derfor ligeledes til fortsættelsen, hvor de rejsende (Bilbo, Gandalf og de 13 dværge) møder adskillelige udfordringer, ikke mindst (som titlen angiver) den grusomme drage Smaug. Denne vil sætte, ikke blot deres mod, men også deres venskab på prøve. Filmen er instrueret af Peter Jackson, og jeg glæææder mig til at se filmens special effects og om 3D-effekten spiller. Og til at se den søde Orlando Bloom som Legolas igen.

Premiere: d. 11/12/13 (What, syg dato?!)

Den hundredårigeJeg læste bogen bag filmen sidste år, og var fuldstændig vild med den. Den minder en smule om “Forrest Gump”, idet hovedpersonen Allan Karlsson gennem sit liv har oplevet de mest utrolige ting, og mødt de største mennesker af århundredet. Filmen starter med at Karlsson stikker af fra plejehjemmet på sin 100-års fødselsdag, og herefter følger man de eventyr, der udfolder sig foran ham, samtidig med at man bliver taget med tilbage til hans fortid i små flsah-back-historier. En feel-good-komedie, og bedømt ud fra traileren, med en dejlig tør humor.

Premiere: d. 25/12/13

The Secret Life of Walter Mitty| Ben Stiller instruerer og spiller titelrollen (Walter Mitty) i den fantasifulde og dagdrømmende film. Den handler om at komme ud af drømmeverdenen og udleve de drømme. Han spiller overfor den evigt charmerende og hysterisk morsomme Kristin Wiig (Cheryl Melhoff), og forhåbentligt er kemien imellem dem god. En ægte romantisk komedie, men med et twist af fantastisk natur og vilde eksplosioner, som jeg håber på vil bringe filmen en ekstra kant, og skille den ud fra resten. Jeg tror i hvert fald på, at jeg bliver fan.

Premiere: d. 25/12/13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godnat #9