Here goes!

Min yndlings gamle klassikker

Jeg ææælsker John Hughes og hans mange geniale klassikkere. Men hvor mange er helt oppe og ringe over “The Breakfeast Club” som jo er god, er jeg mere vild med filmen, der kom året efter (1986) “Pretty in Pink”. Hovedrollen bliver som sædvanlig spillet af den (lidt irriterende) rødhårede Molly Ringwald, mens hendes modparter udgøres til dels af en fantastisk Jon Cryer (ja, ham fra Two and a Half Men) og til dels af den mindre kendte Andrew McCarthy.

Opsummeret er det en rom-com af fantastisk kaliber, som jeg virkelig anbefaler ALLE  at se. Min yndlingsscene of all time er dansescenen til sangen “Try a Little Tenderness” – første gang jeg så filmen, spolede jeg tilbage med det samme, bare for at se dansen igen (det plejer jeg først at gøre efter filmen er slut).

Den oprindelige slutning på filmen blev skudt om pga. en masse forskellige forhold, og jeg må ærligt indrømme, at jeg finder det meget passende. Synes den endelige er mere passende. Såååå se den før din nabo – eller sammen med din nabo (det er hyggeligt)!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Here goes!